«Ми просто заготовляли добриво», - рівненський організатор фекальної акції проти гей-параду у Києві

Він каже, що нікого закидати лайном з біотуалетів не збиралися

Солом’янський районний суд Києва відпустив під підписку про невиїзд вісьмох мешканців Зарічного, яких поліція у столиці впіймала на тому, що вони наповнювали фекаліями з біотуалетів презервативи, щоб закидати ними учасників гей-параду.

Один з організаторів акції, депутат Зарічненської районної ради, священик церкви "Нове життя" Анатолій Полюхович запевнив журналіста Радіо Трек, що "все це придумала поліція". Бо, насправді, вони збиралися мирно протестувати проти гей-параду, навіть заявку про це подали столичній владі. А фекаліями наповнювали дитячі надувні повітряні кульки, а не презервативи, і зовсім не для того, щоб на когось кидати:

Я ж – фермер. І в мене – землі, у мене - свій товар, який  я вирощую. І ми хотіли на Зарічне завезти, експеримент робити. Так як незручно везти в діжках, а у мене були хлопці там, приїхали на акцію. Ми просто готували на Зарічне завезти. Тому що до цього з біотуалетів додається ще щось там, щоб добре вирощувалася розсада, яку ми розсадили.

За словами Анатолія Полюховича, у Зарічному нема таких біотуалетів, щоб могти заготовляти добриво на місці. Ближче вони є, хіба, у Рівному. Але так сталося, що у Києві був якраз автомобіль, щоб фекалії змогти доставити до фермерських полів. Ним вони приїхали на протест проти гей-параду.

Проти учасників фекальної акції поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 «Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень». Нею передбачене покарання

у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень