МОЗ розпочало поставки ліків для онкохворих дітей. На Рівненщині препарати мають з’явитися до липня

Про це під час засідання Кабінету Міністрів повідомив виконуючий обов'язки міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський:

 

- Станом на сьогодні міністерство почало поставки препаратів в регіони згідно з договорами про поставки, які укладені і укладаються з представниками міжнародних організацій. І ми плануємо протягом 2 місяців повністю виконати контрактні зобов'язання і повністю поставити всі препарати в регіони за номенклатурою, яка була затверджена.

 

Шафранський додав, що обласні державні адміністрації знайшли можливість виділити додаткові кошти, щоб забезпечити термінові потреби, які можуть виникати в період поставок.

 

Раніше Міністерство охорони здоров'я заявляло про постачання міжнародними організаціями ліків для людей з онкологічними захворюваннями на 61 млн гривень 15-22 квітня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень