«Мотиватор»: У Львові викладач показує студентам голих жінок за вирішені завдання (ФОТО)

Досить відверті фото

У Львівській політехніці викладач Дмитро Зарбіна оригінально мотивує студентів вивчати математику. За розв'язування завдань учням показують картини оголених чоловіків і жінок.

У мережу потрапило відео з дистанційної пари із дискретної математики. Про це йдеться у сюжеті «Секретних матеріалів».

Як акцентує ведуча:

На іспиті з комп'ютерних наук викладач видав студентам першого курсу білети із зображенням жіночих статевих органів.

На опублікованому відео студенти розпитують викладача, як працюють тести та чому вони не можуть обрати інше зображення.

- Наприклад, на першому запитанні ми могли одразу побачити оголену дівчину.

- Ну і шо. Вас це смущає?

Викладач сказав студенту, що можна обрати іншу картинку, однак при виборі іншої картинки теж були оголошені дівчата, відповідає студент викладачу.  Зарбіна пояснює, що це не порно:

Це релаксаційні картинки, які пов'язані зі зняттям стрессу. Є певна методика, вона винайдена в Японії, що людина повинна навчатися із задоволенням.

Діалог потрапив у студентський чат. Його скинули колишній студентці вишу, яка написала пост у фейсбуці, а той наробив розголосу.

Утім решта студентів не згодні з масовим засудженням викладача й тепер збирають підписи на підтримку педагога-новатора. Їх занесуть до ректора вишу, говорить студент Іван Бойко:

Я організував чат в телеграмі, на який за лічені години підписалося тисячі людей, які готові були підтримати викладача. Оскільки він дійсно хороша людина, є дійсно хорошим спеціалістом у своїй галузі і студенти дуже любили його та ходити на його пари.

У колишнього студента вишу Андрія Дмитро Зарбіна вів дві дисципліни. І така методика у викладача уже давно, ніколи не викликала негативу у студентів, а його пари завжди супроводжувала заповнена аудиторія:

Він із тих, кого можна назвати зарядженим та ентузіастом своєї справи. Тому що він намагався урізноманітнити навчальний процесс. Заохотити студентів вивчати предмет, який він викладав. Я ніколи не чув нічого проти Дмитра Дмитровича, що комусь не сподобалося проходження тестів.

В університеті вже збирають комісію, щоб перевірити, чи справді вигадка викладача є японською методикою, й оцінити, чи демонстровані файли були еротикою. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень