Мораторій на встановлення зовнішньої реклами у Рівному продовжили ще на 5 років

Крім того, у місті обстежать і технічний стан конструкції

Члени виконкому у Рівному підтримали продовження мораторію на розміщення зовнішньої реклами до 2025 року.

Відповідне питання винесло на обговорення управління житлово-комунального господарства. За словами начальника Володимира Пилипчука, наразі ще триває процес виявлення незаконних конструкцій та обстеження технічного стану нинішніх бігбордів.

Деякі члени виконкому пропонували, оскільки завершується їх каденція, залишити це питання на розгляд уже нового складу виконкому.

Втім, зважаючи на проблеми захаращеності вулиць міста бігбордами – члени виконкому таки підтримали продовження мораторію до 15 квітня 2025 року.

Внести наступні зміни до рішення виконавчого комітету Рівненської міської ради від 17.04.2018 №48 «Про встановлення мораторію на розміщення зовнішньої реклами»:

 

  •  п.1 рішення  викласти в новій редакції такого змісту:

 

Встановити мораторій на видачу нових дозволів на розміщення зовнішньої реклами строком до 15 квітня 2025 року,  крім випадків:

  • видачі нового дозволу на вже існуючі спеціальні конструкції, що зумовлено процесом переоформлення дозвільних документів з одного суб’єкта підприємницької діяльності на іншого;
  • видачі нового дозволу на вже існуючі спеціальні конструкції, що зумовлено внесенням змін у технологічні характеристики існуючих рекламних засобів,  –зазначено у рішенні.

Крім того, окремим протокольним дорученням міський голова Олександр Третяк наголосив управління житлово-комунального господарства на необхідності перевірити технічний стан усіх конструкцій у місті.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень