Міст, який не ремонтували понад 50 років, відновлюють у Дубні. Що там буде (ФОТО)

Роботи мають завершити до кінця року

У Дубні ремонтують міст через річку Іква.

Переправа була у критичному стані, адже востаннє ремонтувалася пів століття тому. Залізні конструкції покрилися корозією, утворилися вибоїни в асфальті, а з бетонних балок поросли дерева.

Це важливий для міста інфраструктурний об’єкт. Міст знаходиться практично у центрі Дубна і відіграє важливу логістичну роль, сполучаючи обидві частини міста.

Для того, щоб забезпечити безперебійний дорожній рух містом, перед початком робіт підрядник облаштував альтернативний тимчасовий міст. Ним на період будівельних робіт і рухаються пішоходи, маршрутки та спецтранспорт.

Ремонтні роботи стартували у жовтні.

Відтоді встигли демонтувати огорожу, плити, пішохідні зони та асфальтне покриття, а також укріпити берегові опори й вирівняти балки. Зараз готуються до бетонування опори і розширення пішохідних зон. Далі ремонтники працюватимуть над новим дорожнім полотном, встановленням огорожі та бар’єрів від проїжджої частини.

Роботи йдуть за графіком, міст планують завершити до кінця року.

Оновлена переправа суттєво покращить транспортну інфраструктуру міста та підвищить безпеку дорожнього руху. Загальна вартість об’єкту понад 21,5 млн грн.

За матеріалами Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень