Мешканці селища, що має приєднатись до Рівного, погрожують перекрити залізницю (ФОТО)

У Квасилові триває «війна» за «Ощадбанк»

Звернення до начальника Рівненської обласної філії АТ «Ощадбанк» надіслав голова правління громадської організації «Новий Квасилів» Павло Дутко. Він звернувся до рівненських журналістів з готовим релізом, який ми пубілкуємо нижче. 

У документі до начальника Рівненської обласної філії АТ «Ощадбанк» квасилівчанин Павло Дутко закликає зберегти банківське відділення у селищі, яке планують закрити вже за кілька днів – 20 червня цього року.

Павло Дутко наголосив, що відділення «Ощадбанку» є єдиною банківською установою на усе селище Квасилів, у якому проживає понад 7 тисяч людей.

 - Його закриття створить серйозні проблеми для великої кількості квасилівчан, а особливо – пенсіонерів та одиноких людей старшого віку, які далеко не завжди мають можливість поїхати за пенсією та задля сплати комунальних послуг до інших населених пунктів.

 

Послугами відділення «Ощадбанку» у Квасилові користується велика кількість жителів селища.

 

На моє переконання, державний банк, який отримує підтримку з державного бюджету України, має в першу чергу дбати не про рентабельність, а про комфорт та зручність українців, які користуються його послугами.

У зв’язку з цим, звертаюся до вас з проханням зберегти відділення «Ощадбанку» у Квасилові» – написав керівник ГО «Новий Квасилів».

Крім того, Павло Дутко поставив питання керівництву «Ощадбанку», які стосуються альтернатив відділенню, що існує.

А саме: чи будуть встановлені у Квасилові банкомат та термінал «Ощадбанку» і де знаходиться найближче до Квасилова відділення банку.

Як голова ініціативної групи зі збереження відділення «Ощадбанку» у Квасилові Павло Дутко

зібрав відповідні підписи до депутатів Верховної Ради від Рівненщини, які виявили бажання допомогти жителям селища розв'язувати цю проблему.

Нагадаємо, про плани керівництва «Ощадбанку» закрити своє відділення квасилівчани дізналися на початку минулого тижня. Їх дуже обурила така інформація. Пенсіонери погрожували навіть перекрити залізничне сполучення, якщо це станеться.

Додамо, що згідно з новим планом територій Квасилів планують приєднати до Рівненської ОТГ з центром у Рівному. У селищі, за даними ОДА, проживає 7 500 осіб.

Варто зауважити і той факт, що поки керівництво «Ощадбанку» не реагувало на ці листи.

Усі фото надали у ГО «Новий Квасилів» 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень