Мешканці ОТГ, які не хочуть приєднуватися до Рівного, викидають сміття під кущі на Боярці в м. Рівне (ВІДЕО)

«Це так мило» (с)

Як відомо, мешканці довколишніх сіл та ОТГ – геть не хочуть приєднуватися до Рівного.

Зате вони хочуть тут працювати і то так, щоб їхні діти ходили в Рівному одночасно до садків, навчальних закладів, спортивних та художніх шкіл, які утримуються коштом м. Рівне.

Ще ці люди прекраснодушно хочуть, щоб їх лікували у міських лікарнях, і було б добре, якби місто у них ще вивозило з їхніх сіл та житлових новобудов за Рівним – сміття.
 

Самі їхні самостійні ОТГ чомусь цього організувати не хочуть чи не вміють, то ж проєвропейські мешканці свободолюбивих приміських забудов знайшли гарний вихід: вони масово везуть своє сміття у багажниках до Рівного, а тут беруть і викидають – хто де може та хто де захоче.

Багато хто викидає просто в посадках на в’їзді до Рівного, дехто довозить до смітників.


Натисніть плей для перегляду

На відео від Типового Рівного ми бачимо, як добрі люди із передмість орудують на Боярці. Це три чоловіки. Вони не криються. Їх знімають з вікна багатоповерхівки. Поряд проходять інші люди. Мешканці незалежних ОТГ не соромляться.
 

Частину сміття викидають у мішках, частину вже витрушених мішків забирають з собою, аби використати їх іще раз. І ще «много-много раз» привозити сміття зі своїх сіл до нас у Рівне і викидати тут нам під хатами та де тільки зможуть.

Ну, хіба ж це не мило?

Біле авто належить людям, які привезли сміття. Хто знає, можливо за кермом голова якоїсь із сусідніх ОТГ?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: СміттяОТГ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень