«Мені є що сказати стосовно Стельмащука і його інтересів до парку», - керівник парку Рівного Черепанов (ОНОВЛЕНО)

Керівник парку імені Шевченка прокоментував звинувачення на свою адресу

Сьогодні на сесії міськради депутати вирішили створити комісію, щоб перевірити роботу директора міського об'єднання парків культури і  відпочинку Андрія Черепанова. Причиною цього стали підозри у непрозорій його роботі депутата міськради Святослава Стельмащука через встановлений у парку кіоск.

Андрій Черепанов запевнив, що кіоск, до якого має претензії Стельмащук, це - транспортний засіб, тому не може бути тимчасовою спорудою. І на підтвердження цього він має лист-роз'яснення з Міністерства ЖКГ. Окрім цього, кіоск працював у парку за офіційною угодою і підприємець заплатив за це 20 тисяч гривень.

На підтвердження у мене є платіжне доручення. При необхідності його покажу. Ми працюємо легально на основі угод. І ця практика була заведена ще до мене.

 

До речі, цей кіоск-причіп у нас не один стояв. Ще один був біля літньої естради. І теж нам заплатив за ведення лоткової торгівлі.

 

Загалом у нас 20 кіосків по парку: і в зоні атракціонів, і так де-не-де стоять рефрижератори, холодильники. І завдяки цьому ми маємо дохід. Як мінімум, відсотків зо 30 доходу ми маємо від підприємців. Бо парк фінансується з бюджету міста тільки на 50-60%.

Щодо занедбаного стану парку, яким дорікнув Стельмащук Черепанову, той пояснив таке:

2019 рік – один з тих років, коли на жодні ні поточні, ні капітальні потреби коштів з бюджету міста не виділяли.

 

У нас є програма розвитку парку на п'ять років. У ній чітко записано, що треба зробити. І на жоден з її пунктів коштів не було: навіть на розробку проектно-кошторисної документації щодо відновлення каскадів фонтанів.

 

І єдине, що можемо зараз робити, це якось викручуватися, отримуючи дохід з господарської діяльності, щоб хоча б вивозити листя, прибирати парк і тримати у більш-менш стабільному стані атракціони. Ми цього року близько 30% зарплати працівникам гасили власними коштами – тими, що нам давали підприємці.

Претензії Стельмащука до конкретного кіоску Черепанов прокоментував так:

У Стельмащука солідні інтереси щодо парку. Адже парк - це не тільки рекреаційна зона. Парк має зони обслуговування, ще багато потенціалу, де можна змінити цільове призначення.

 

Протягом літа, коли він займався спортом (маю на увазі, що бігав парком і побачив кіоск) і відправляв до мене своїх "спортсменів", то у нього нічого не вийшло: я йому відмовив.  І в нього задача є: поки він ще депутат, зробити все, щоб забрати ту чи іншу ділянку парку.

 

А подробиці я буду розказувати, коли буду мати інформацію стосовно своєї подальшої долі на посаді. Крім того, я буду навіть мати цікаві документи.

Депутат Святослав Стельмащук слова Черепанова прокоментував у Фейсбуку:

Повна нісенітниця. От і хай на комісії все і розказує. А ще більше за стан, в якому перебуває центральний парк!

 


Але щодо спортсменів, то це державні інспектори, яких він не допустив на офіційну перевірку! Відповідні документи будуть на комісії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень