«У медиків малі зарплати, бо їх влаштовують побори», - працівник швидкої допомоги Рівненщини

Чоловік 10 років був головою профспілки медустанови

Інженер з охорони праці Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Валентин Дудка, який у певні періоди свого життя працював у Рівненській обласній та Гощанській районній санстанціях, висловив свою думку про те, чому медики України отримують малі зарплати:

Valentyn Dudka Вчора о 10:20 · Медики в Україні не вимагають більших зарплат--можу це стверджувати-був 10 років головою профспілки в одній медустанові--бояться іти проти керівництва медзакладів.

 

А керівництво старих (совдепівських) профспілок це все влаштовує--собі беруть зарплати у 2-5 разів більші від зарплат медиків (із профвнесків чл. профспілки).


Мін. половина лікарів-хірургів, анестезіологів, акушерів (частка інших лікарів) у комунальних закладах поставили розцінки на послуги, побори (хоча це не їхні приватні клініки)--і їх це влаштовує.

 

А бідні (чому?-бо дурні) хворі віддають останні копійки на операції, пологи, прийоми...

 

Українці себе не поважають--то хто тебе буде поважати? Українці, не будьте рабами! Борітеся-Поборете!

Валентин Дудка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень