Майже півтори тисячі жителів Рівненщини зверталися до керівництва області за матеріальною допомогою

І їм не відмовили

Як йдеться на сайті Рівненської обласної ради, впродовж 2018 року до керівництва області з проханням надати матеріальну допомогу звернулися 1420 мешканців Рівненщини.

Так, з обласного бюджету згідно з рішенням обласної ради  «Про обласну програму матеріальної підтримки найбільш незахищених верств населення на 2018-2022 роки» було виділено 2 494 500 грн. матеріальної допомоги. Кошти отримали постраждалі особи від пожеж та малозабезпечені жителі області на лікування.

Окрім того, до керівництва області за минулий рік звернулися з листами та побували на особистому прийомі 2037 мешканців області. Зокрема, питання стосувалися соціального захисту населення, отримання житла, виділення земельних ділянок, вирішення питань працевлаштування та ремонту доріг районів Рівненської області.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень