Майже 50 киян у «день тиші» розповсюджували агітаційні матеріали. Вони приїхали на 5 мікроавтобусах (ФОТО)

Молодики порушували закон вночі

У «день тиші» у Рівному поліцейські відпрацьовували усі райони міста щодо дотримання вимог виборчого законодавства і заборони агітації. 

Так, близько 3 години ночі сьогодні, 24 жовтня, у Рівному екіпаж патрульної поліції на вулиці Соломії Крушельницької виявив трьох чоловіків, які розповсюджували газети проти одного з кандидатів у мери Рівного.

 

Ними виявилися мешканці столиці.

Інформацію про перебування у Рівному молодиків з Києва передали всім екіпажам патрульної поліції та Рівненського відділу поліції. 
[media=202933]

Відтак, до поліції запросили 56 осіб. У 42 чоловіків та жінок були агітаційні матеріали з ознаками чорного піару — на них поліцейські склали адміністративні протоколи. Всі матеріали скеровано до суду для прийняття рішення.

Встановлено, що всі 56 осіб прибули зі столиці п’ятьма мікроавтобусами.

 

Серед них також було десятеро неповнолітніх.

 

Вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.


Поліцейські вилучили у правопорушників близько 10 тисяч примірників газет.

[media=202932][media=202934][media=202931]

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу в розмірі від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, у зв’язку зі збільшенням порушень передвиборчої агітації за ініціативи керівництва поліції області на території Рівного в нічну пору добу посилені заходи щодо забезпечення публічної безпеки: збільшено кількість піших патрулів та екіпажів патрульної поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень