Майже 40 вогнеборців гасять пожежу в Квасилові (ТЕРМІНОВА ІНФОРМАЦІЯ ВІД РЯТУВАЛЬНИКІВ)

Загрози життю людей немає

У смт Квасилів сталася серйозна пожежа. Палала територія колишнього"Рівнесільмашу", де зараз склади меблевої фабрики "Морган Феніче". Попри те, що загрози людським життям не було, вогонь гасили майже 40 рятувальників. Про це нам повідомив з місця події керівник прес-служби ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник.

О 22:14 нам надійшло повідомлення про те, що у Квасилові палають складські приміщення. Зараз пожежу гасять близько 40 чоловік особового складу вогнеборців. На місці є 7 одиниць техніки та екіпажі поліції. Причини та обставини займання будуть встановлюватися. 

Служа порятунку Рівненщини просить громадян зберігати спокій.

Загрози життям людей і громадському спокою немає.

Дмитро Мельник зазначив, що нині в мережі вже почали завищувати серйозність пожежі, однак бійці ДСНС вже взяли контроль над вогнем. Своєю чергою, мешканці Квасилова та Здолбунова налякані хмарою диму, яка утворилася внаслідок загоряння складів меблевої фабрики, які розташовані на колишній території "Рівнесільмаш".

Опівночі нам стало відомо, що рятувальники локалізували пожежу. 

Палали цехи колишнього підприємства "Рівнесільмаш", де знаходиться багато сміття, деревини та інших легкозаймистих матеріалів. Зараз пожежа локалізована, робимо все для того, аби її повністю ліквідувати, - зазначає рятувальник. - Небезпеки для навколишнього середовища немає, просимо людей не панікувати. 

Фото пожежі у себе на сторінці виклав активіст Павло Дутко. 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: пожежі
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень