Майже 2 гектари землі у Рівному просить чоловік з прізвищем, як у заступника міського голови

Чи, бува, не родич?

На фото ліворуч - Володимир Дяк

На проєкт рішення міськради звернула увагу ексзаступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська і оприлюднила його у Фейсбуці. Вона пояснила, що розглядатимуть цей документ на найближчій сесії. З нього стає зрозуміло, що

Богдан Володимирович Дяк просить дозволити розробити проєкт землеустрою на відведення безоплатно у власність 1,8 гектара вільної від забудови землі для ведення особистого селянського господарства. 

Начальник управління земельних відносин Сергій Таргоній на питання, чи, бува, прохач не є родичем заступника міського голови Рівного Володимира Дяка, відповів так:

Ми не простежуємо родинні зв'язки.

 

До нас звернулася людина у 2019 році, додала графічні матеріали ділянки, як передбачено законодавством. Йдеться про ділянку в районі Тинного.

 

І міська рада тепер зобов'язана розглянути це питання, бо так передбачає закон. Адже це її компетенція: надати ділянку чи ні. 

За словами Сергія Таргонія, зазвичай, міськрада відмовляє у наданні вільних ділянок. І спрямовує їх на чергу учасникам АТО/ООС.

Заступник міського голови Володимир Дяк прокоментував наше запитання так:

Богдан Володимирович Дяк - не мій родич. І не знаю, чий він.

 

Але дай Бог йому здоров'я. Бо через однакове прізвище, мабуть, вже кляне мене, адже може не отримати землю.

До речі, як видно з декларації про доходи Володимира Дяка, прохач землі Богдан Дяк не є його сином.

Адже у синів заступника міського голови інші імена - Ілля та Никодим. 

Натомість в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців можна знайти інформацію про фермера з Тернопільщини Богдана Володимировича Дяка.

Але чи це він звернувся за землею у Рівному, чи його тезка з таким же прізвищем та по батькові - з'ясувати не вдалося. Можливо, більше інформації про це стане відомо під час розгляду цього питання на сесії міськради. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень