Мати довела хворого сина до напівсмерті народними засобами: «Это мази, примочки и вазелин»

От вам і народна медицина

У Запоріжжі до лікарні потрапив п'ятирічний хлопчик у стані крайнього виснаження, повідомляють «Надзвичайні новини».

Кирило ледь ходить, а на свої п’ять років не виглядає. Дитину до лікарні привезли худу, знесилену, з ранами на голові та висипом на тілі.

Стан дитини – справа рук його матері. Її мешканці будинку знайшли на сходовій клітці. Вона спала. Далі люди пішли в квартиру, де і виявили виснаженого Кирила. Дитина навіть не могла прокинутися.

Перше бажання Кирила, коли його привели до тями, шокувало сусідку Олену, яка й виявили знесилену малечу. Він попросив їсти.

Журналісти прийшли до матері Кирила. Жінка запевняє, що не знущалася з дитини. Показує повний холодильник їжі та нормальні побутові умови.

[media=196467][media=196470]

Пояснює, що син важкохворий і його треба лікувати. Однак рятувати дитину від складної хвороби 43-річна мешканка Запоріжжя вирішила народними методами:

Это мази, примочки и вазелин, - каже мати Кирила. Лікарям вона не довіряє.

Нині Кирила обстежують лікарі. Пояснюють, що виснаження у хлопчика не діагностували. Однак із таким захворюванням у нього має бути дуже особлива дієта. Мати хлопчика звуть Вікторією. Вона має дві вищі освіти, працює перекладачкою.

Дуже почала пити після смерті батьків. Кирила готові повернути матері, коли йому стане краще, а жінка вилікується від алкоголізму. Вікторія обіцяє, що виправиться й зробить усе, аби вилікувати сина. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень