«Маска для мене – смерть»: у школі на Рівненщині «воюють» із вчителькою з 20-річним стажем (ВІДЕО)

Навіть після штрафу у 17 тис. грн вдягати засоби індивідуального захисту жінка навідріз відмовляється

Днями ми повідомляли, що через відмову носити маску вчительку однієї зі шкіл Рівненщини суд оштрафував на 17 000 гривень.  

Виявилося, що жінка оскаржуватиме це рішення, однак при цьому починати носити засоби індивідуального захисту не збирається, повідомляє «Рівне 1».

Жанна Тєтєнєва викладає у вараському ліцеї. У неї – понад 20 років стажу і до цього колеги відгукувалися про неї лише позитивно. Проте категорична відмова носити маску у приміщенні школи зводить усі досягнення педагога на нуль.

Вона ж пояснює свою поведінку просто – не носить ані масок, ані захисних щитків, бо «забороняє релігія»:

Я християнка віри Євангельської й слово Господнє мені категорично забороняє носити маску, оскільки Він створив мене за образом та подобою своєю. Ми з відкритим обличчям, як у дзеркалі, дивимось на Господа. Тому я відмовляюсь носити ці маски й для мене її вдягти – це смерть, - каже Жанна Тєтєнєва.

Водночас, за словами адвокатки Людмили Суржук, відмова від носіння маски через релігію не може бути ваговим доказом, аби виграти суд.

Більше про ситуацію – у сюжеті «Рівне 1»:

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень