Мало не задихнувся, намагаючись зігрітися: у Рівному рятували безхатька, якому саме шукають житло (ФОТО)

Чоловік постійно відмовляється від запропонованих варіантів. Каже, притулок – то не для нього, йому треба хатина

Днями ми вже писали про цього чоловіка.

Його звати Олександр і він облаштував собі прихисток у підвалі на вул. Кн. Ольги, 1.

Усього за кілька днів до нього кілька разів навідувалися (не з порожніми руками) патрульні та просто небайдужі громадяни. Вони приносять йому поїсти, попити і навіть цигарки.

Ба більше, чоловіку постійно пропонують допомогу у прилаштуванні до пансіонату чи притулку, були пропозиції і щодо будинків, в яких тимчасово ніхто не мешкає.  

Особисто пропонував допомогу Олександру і його тезка – міський голова Рівного Олександр Третяк. Втім, безхатько вкотре відмовився.

А цієї ночі безхатько мало не загинув у своїй імпровізованій «домівці», спалюючи сміття, щоб зігрітися.

Як повідомляють рятувальники, повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників близько другої години ночі. Загоряння виникло при вході у підвальне приміщення, де тимчасово проживає цей чоловік.

Бійці, які спустилися сходами до підвального приміщення, виявили його у суцільному диму. Кажуть, ще кілька хвилин і врятувати безхатька уже не вдалося б.

Додамо, що за непідтвердженими (!) даними, цей чоловік отримує державну допомогу як особа з інвалідністю по зору. Йти до притулку відмовляється, адже вживає алкоголь, а ще – має собаку, яку не хоче кидати напризволяще. Чоловік говорить, що хотів би заселитися у хатину, де можна буде жити разом із собакою.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень