Людям важко 4-й місяць бути на жорсткому карантині, – Подолін про послаблення на Рівненщині

Чиновники покладаються на відповідальність громадян

Фото: ICTV

На Рівненщині фіксують зниження темпів виявлення нових випадків захворюваності на коронавірус, різкого зростання кількості хворих немає.

Саме через покращення епідеміологічної ситуації керівництво області зважилось на відкриття закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів, повідомив заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

З його слів, щоденно діагноз COVID-19 підтверджують у 60-80 мешканців області, однак саме обсяги тестування забезпечують велику кількість обстеження населення.

 

Чиновники покладаються на відповідальність керівників і відвідувачів закладів щодо дотримання карантинних норм, і сподіваються, що до нових спалахів інфекції це не призведе.

 

Крім того, сподіваються, що за дотриманням карантину стежитимуть і контролюючі органи. 

Зважаючи на численні звернення батьків і те, що більшість підприємств та організацій вже працюють, вирішили дозволити й роботу дитсадків.

Нагадаємо, дошкільні заклади запрацюють у Демидівському, Дубровицькому, Корецькому, Радивилівському та Дубенському районах – крім Дубна. З 20 липня відкриють дитсадки й у Рівному.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень