Луцький терорист вийшов на зв'язок із сином заручниці (ЗАПИС/ВІДЕО)

По розмові він не виглядає неадекватом, але...

[media=190652]

Луцький терорист почав обдзвонювати родичів заручників, яких захопив в автобусі «Берестечко-Красилівка» вранці 21 липня. Крім того, «Максим Плохой» (як він сам себе іменує) дзвонить відомим журналістам, вимагаючи їх прибути на місце події.

Так, одна з жінок зателефонувала синові, якого попросила зв'язатися з якомога більшою кількістю ЗМІ, щоб озвучили його вимоги. Зокрема, запис потрапив на Censor.net, чого й вимагав Плохой.
 

В розмові жінка побоювалася штурму поліцією і говорила фрази: "Ми передамо вимоги..." і "Поліція може вбити всіх..."
 

Потім трубку взяв сам терорист і попросив сина заручниці зв'язатися зі ЗМІ та передати його вимоги.

Натисніть плей, щоб почути запис розмови

Крім того, він зв'язався через телефон ще однією заручниці з каналом «Прямий». Текст розмови з'явився в Facebook каналу.

«Вам зараз власниця цього телефону... У мене є певні вимоги коротше. Якщо їх не виконають тобто... Замінована одна вибухівка в людному місці Луцька. Замінований автобус, купа автоматичної зброї. Купа гранат. Зрозуміло?» - зокрема заявив Плохой.

Про те, що терорист з ним зв'язався, розповів і журналіст Юрій Бутусов. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Тільки що мені дзвонив той, що захопив автобус з людьми у Луцьку «Максим Плохой».

 

Каже, що має у своєму розпорядженні зброю і вибухівку. Люди в автобусі, з телефонів яких він здійснює дзвінки, сприймають його загрозу цілком серйозно. Він вимагає від журналістів поширення його вимог, які викладені у зверненні. Його вимоги опубліковані. Сказав, що хоче, щоб усі журналісти приїхали до нього», - написав Бутусов.

Нагадаємо, що терорист вимагає, щоб колишні і нинішні високопоставлені чиновники написали в соцмережах, що вони «терористи в законі», а Володимир Зеленський повинен написати:

«Фільм «Земляни» 2005 року. Дивитися всім»

Натисніть плей, щоб побачити сам цей фільм про жорстоке поводження з тваринами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень