Відома телеведуча Лідія Таран приїхала до Рівного здійснювати мрію дівчинки, хворої на ДЦП (ВІДЕО)

У рамках всеукраїнського проекту

Ведуча телеканалу 1+1 Лідія Таран разом зі знімальною групою сьогодні відвідала в Рівному дівчинку Інну Кравчук із Луганщини, яка хвора на ДЦП. Проживає Інна в крихітному номері в готелі «Турист», що на вулиці Київській, разом із бабусею. Її бажання - побачитись зі співаком Дзідзьо - потрапило на сайт проекту 1+1 «Здійсни мрію».

Тому сьогодні на честь Всесвітнього дня біженця журналістка завітала до дівчинки додому, подарувала їй сукню та привезла полуницю з черешнею, які Інна вперше скуштувала в цьому році. Про це Таран пише в себе на сторінці в ФБ.

Сьогодні ООН відзначає День біженця і переселенця, і ми з командою Здійсни Мрію приїхали допомогти чудовій дівчинці Інні з Луганщини, яка змушена на візку (ДЦП) жити в крихітному номері на шостому поверсі готелю Турист у місті Рівне зі своєю старенькою бабусею. 

Інна переїхала в Рівне з міста Кадієвка (колишній Стаханів) ще два роки тому разом із бабусею. Місто надало їм безкоштовно кімнату в "Туристі", повідомили Радіо Трек в управлінні соцзахисту. Цьогоріч дівчинка закінчила 12-ту школу, отримавши базову середню освіту. 

До слова, Дзідзьо надіслав дівчинці відеопривітання. 

 

Тепер Інні подарують квитки на концерт виконавця, який відбудеться у вересні в Рівному. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень