Lego-студія, «Бейбі Ейнштейн» та соляна кімната з'явилися у дитсадку «Baby Land» у Рівному (ФОТО)

У новому центрі дитячого розвитку є понад 16 секцій

Понад 16 цікавих та розвивальних секцій пропонує центр дитячого розвитку «Baby Club» у Рівному, який працює на базі дитячого садочку «Baby Land».

Унікальний, оснащений всіма необхідними елементами для комфортного навчання та для цікавих й безпечних розваг. «Baby Club» - це саме той випадок, коли діти залюбки хочуть відвідувати гуртки і займатися з педагогами, запевняє директорка закладу Ірина Петрик-Щокова.

Дитина отримує позитивні емоції, всебічний розвиток, знання, нове приміщення та нових друзів. З малюками працюють лише професіонали своєї справи. Уся наша робота для дітей не лише якісна, а й з любов'ю, – розповіла директорка закладу.

Вона додала, що у «Baby Club» батьки зможуть знайти для своєї дитина саме ту, необхідну секцію чи заняття. А саме - серед запропонованих:

  • Логопед;
  • Сучасні танці;
  • Східні танці;
  • Психолог;
  • Шахи;
  • Уроки англійської мови;
  • Lego-студія (легоконструювання);
  • Підготовка до школи;
  • Карате;
  • Футбол;
  • Художня група;
  • Соляна кімната;
  • Творча студія;
  • Інтелектуальна секція для найменших «Бейбі Ейнштейн».

 

Однією з родзинок закладу є соляна кімната.

Про її корисні властивості годі й розповідати. Адже час проведений у такій кімнаті допомагає лікувати усі хвороби, пов'язані з дихальними шляхами: гайморит, синусит, хронічний бронхіт, ослаблений організм після пневмонії.

[media=201230][media=201232]

Такі сеанси добре укріплюють не лише дихальну, а й нервову систему. Також соляна кімната допомагає лікувати алергічні дерматити.

Діти мають змогу відвідувати розважальні заняття саме у такій кімнаті. У «Baby Club» вона оформлена так, аби малюкам було там цікаво. І таке місце малечі одне з найулюбленіших, – сказала  Ірина Петрик-Щокова.

Окрім оздоровчих процедур у «Baby Club» батьки зможуть отримати для своїх дітей цілковито всебічний розвиток. Зокрема, їх діти розвиватимуть мовлення, логічне та критичне мислення, фізичну форму, музичну творчість і не тільки.

[media=201236][media=201233]

Для рівнянки Катерини та її доньки найбільше імпонує напрямок хореографії у дитячому центрі. Мовляв, дитина туди - як на свято:

Кожного разу чекає, коли нарешті у неї буде заняття зі східних танців. Завжди йде на урок із задоволенням, а додому прийде сповнена емоцій і демонструє мені з чоловіком усе, що нового навчилася за цей раз. Та і педагогом своїм доця теж задоволена.

 

Каже, дуже чуйна та хороша. А відвідуємо дитячий  центр майже рік. Тож ми з чоловіком раді, що маємо змогу надати дитині дійсно найкращий розвиток, – розповіла рівнянка.

[media=201235][media=201237]

А от молодій матусі Ірині найбільш важливо було не тільки якісно надані послуги, а й безпека маляти. Жінка запевняє, саме «Baby Club» став для неї в цьому найкращим:

Я відправляю дитину на заняття і не переймаюся, що та буде без нагляду. В сучасному світі не те, що за дітей боїшся - зараз страшно й дорослому по вулиці ходити. Тож безпека - перш за все.

 

У «Baby Club» весь час ведеться відеоспостереження, територія повністю закрита від чужих людей. Також усіма необхідними карантинними заходами тут не нехтують, – розповіла Ірина.

До слова, аби ваша дитина стала частиною центру «Baby Club», не обов'язково бути записаним до садочка «Baby Land».

Саме у цьому центрі результати від занять не лише обіцяні, а й реалізовані. Тож тут радо запрошують кожного стати частиною «Baby Club». Знаходиться центр розвитку дитини за адресою: вул. Чорновола 91-Х.

* на правах реклами 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень