Косметичка для підлітка: топ маст-хевів з сайту EVA.ua

Ефективна та безпечна зброя для боротьби з висипами

Для підліткової шкіри не завжди підходять «дорослі» формули, оскільки через гормональний бум та надмірне вироблення себуму епідерміс має свої особливості. Б’юті-експерти національної мережі EVA підібрали низку декоративних та доглядових засобів, які здобули схвальні відгуки покупців та стануть відмінними помічниками юнакам та дівчатам.

Догляд: упоратися з висипами, не пересушуючи шкіру

Масний блиск, забиті пори, прищики — проблеми, знайомі багатьом підліткам. Доглядова косметика має поєднувати дві функції: боротися з проблемним епідермісом та забезпечувати необхідний мінімум поживних речовин.

Базовий набір: засіб для вмивання, тонік для обличчя, поживний крем та за потреби — продукти проти висипів. Для проблемної шкіри обирайте антибактеріальні формули з цинком, сріблом, чорним вугіллям. 

Гель для вмивання 3-в-1 Garnier «Чиста шкіра» 

Продукт чудово підходить для щоденного очищення проблемного покриву. Формула містить цинк, який підсушує висипи та знезаражує шкіру. Делікатні абразивні частинки м’яко очищують епідерміс. Засіб використовують як умивачку, скраб та очисну маску.

Маска-хвилинка Вelita zone stop acne для проблемної шкіри

Гелева маска від білоруського виробника направлена на боротьбу з висипами та чорними цятками. Формула знищує бактерії, знімає запалення та очищає пори, а також контролює виділення себуму.

Тонік Garnier Bio Perfecting Tonik Purifying Thume

Знахідка для любителів органічної косметики. Засіб містить 99% компонентів натурального походження та сертифікований ECOSERT. Формула підсушує висипи, тому її варто наносити лише на проблемні місця.

Крем для обличчя «Черный жемчуг» «Зволоження»

Легка консистенція чудово підходить для щоденного догляду за шкірою підлітка. Екстракти жожоба та орхідеї, рослинні олії живлять покрив та захищають від негативних факторів. Крем покращує колір обличчя та може використовуватися як основа під макіяж.

Бальзам для губ May Face Banana

Гігієнічна помадка — подружка багатьох дівчат. Формула не містить парафінів та чудово живить шкіру. Банановий аромат бадьорить, а яскравий футляр у вигляді фрукта можна носити як брелок. 

Декоративна косметика: засіб самовираження

Підлітки охоче носять макіяж, однак варто приділити цьому питанню увагу. Мейкап має бути веселою розвагою, можливістю виразити себе, а не «штукатуркою», аби приховати комплекси. Не скупіться на дешеві формули без доглядових компонентів: підліткова шкіра вразлива, тому краще обрати якісний продукт, який не нашкодить, а допоможе проявити природну красу.

Тональний крем Maybelline New York Dream Satin BB

BB-крем — ідеальний варіант для підліткової шкіри. Легке покриття вирівняє тон і не створює ефекту маски. Комплекс доглядальних речовин піклується про епідерміс. Засіб підлаштовується під тон обличчя, тому ви не матимете проблем з розтушовуванням чи вибором відтінку. 

Туш для вій Bourjois Volume Glamour

Густі вії — чудовий спосіб зробити образ виразним, не вдаючись до яскравої косметики. Туш від французького бренду надає неймовірний об'єм, легко наноситься без грудочок, тому підходить новачкам. 

Палітра тіней для повік з рум'янами Seventeen Limited Edition Multipalettes Fantasy

У цьому продукті є все, що треба дівчинці-підлітку: нейтральні відтінки для щоденного макіяжу, яскраві кольори для акцентів або святкового образу, ніжні рум'яна, аби підкреслити щічки та розкрити природну чарівність, а також привабливе паковання, яким буде приємно користуватися щодня. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень