Кошмар Тимощука: футболіст, який народився неподалік Рівного, вважає, що був одружений… на відьмі (ФОТО)

Екс-дружина каже, що він «обмотувався проти неї нитками»

Надія Навроцька та уславлений Анатолій Тимощук розлучилися ще в 2016 році, але конфлікт між ними не вщухає ще й дотепері.

EUROSPORT публікує витяги з інтерв’ю Навроцької для російської преси. Подаємо переклад без коментарів лише з додатковими фото

Колишня дружина Тимощука: «Толік хотів віддати дочок в школу для розумово відсталих»

«Минулого літа Толік зі спільниками здійснили рейдерське захоплення нерухомості в центрі Києва, де я є єдиним власником. І зараз суддя виносить рішення про розподіл, за яким всі найдорожчі об'єкти відходять моєму колишньому чоловікові, а найдешевші – мені з дітьми.

Мене позбавляють єдиного джерела доходу, хоча я сама виховую двох малолітніх дітей, а Толик ухиляється від сплати аліментів. Натомість на мене, наприклад, записують квартиру, яку Толик давно продав іншій людині, а ще землю в Донецьку, де в Толика невизначена частка. Може, й 0,001 відсотка. Я не знаю. І за законом так робити не можна. Але українська суддя, очевидно, керувалася зовсім не законами.

Толику хтось внушив, що я відьма. Він обвішався нитками-оберегами, навіть дітям якісь нитки приволік. Повністю потрапив під вплив людей, які хотіли зруйнувати нашу сім'ю дощенту. Найсмішніше, Толик, може, й не розуміє, що творить. Він бо й футбольні контракти свої не читав. Ось і зараз може підписати будь-який документ. Але я йому виправдань не шукаю. Він же  погодився віддати долю своїх дітей в руки аферистів. Хотів наших дочок через суд передати в школу для розумово відсталих.

Я анітрохи не перебільшую. Оскільки дітки з'явилися на світ недоношеними, то в дошкільному віці трохи відставали від однолітків у зрості. А згідно із законом, у німецькі школи приймають дітей з шести років, окрім особливих випадків. І от коли їм було по 5,5, їх визнали, хоча і готовими, але з емоційними труднощами. Вони весь час питали про маму. Тоді я попросила директора школи врахувати історію народження і почати навчання з семи років. Директор погодилася. Толик же подав позов про те, що я всіх підкупила, і зажадав проведення експертизи.

Для дітей почався кошмар. Тести в психіатричній клініці по 3,5 години. Близько години заповнювали анкети, і ніхто дочкам не пояснював, що буде відбуватися. Скажімо, показують зебру і запитують: «Це хто?» А вони так втомилися, що відповідають: «Мама, ми вже йдемо додому?» У результаті експерти зробили висновок, що у дітей IQ в районі 60-70 балів. І що вони не говорять ні по-німецьки, ні по-українськи. Ніби як розумово відсталі.

Тоді ми пройшли альтернативний тест на IQ в елітному мюнхенському університеті Людвіга і Максиміліана. Там мені не дозволили перебувати поруч з дітьми. Зате вони набрали 118 балів! Це було вище стандарту для їх віку», - розповіла Навроцька.

Нагадаємо:

Анатолій Тимощук народився 30 березня 1979р. у Луцьку. Почесний громадянин Луцька

У 2009-2013 рр. Тимощук виступав за мюнхенську «Баварію» і виграв два чемпіонати Німеччини, два Кубка Німеччини, а також переміг у Лізі чемпіонів-2012/13.

До «Баварії» Тимощук грав за санкт-петербурзький «Зеніт», донецький «Шахтар» і «Волинь».

Дівчата-близнючки народилися у Тимощука і Навроцької в 2010 році. У 2014-му Надія викрила гравця в зраді і подала на розлучення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень