Голова космічної програми у відставці: «США та Ізраїль співпрацюють з прибульцями» (ФОТО)

«Трамп ледь не розповів про це людям, але...»

2020-ий не перестає дивувати

5-го грудня, під час інтерв’ю ізраїльському виданню «Єдіот Ахронот» (івр. ידיעות אחרונות‎ — «останні вісті») генерал Хаїм Ешед, який керував програмою космічної оборони Ізраїлю у період з 1981 по 2010 роки, заявив, що уряди США та Ізраїлю співпрацюють з прибульцями, яких він називає «Галактичною Федерацією».

Про це ж пише й The Jerusalem Post:

«Інопланетяни попросили [владу] не повідомляти громадськість про їхнє існування, оскільки людство ще не готове.


Трамп бажав розповісти людям правду, однак іншопланетяни попросили його цього не робити поки людство не заспокоїться. Вони не хочуть сіяти серед нас паніку, а чекають поки ми зможемо усе це осягнути».

За словами військового генерала та доктора наук з аерокосмічної інженерії прибульці вважають нас (людей) ще не до кінця готовими визнати реальний стан речей:

«Вони чекали поки людство розвинеться достатньо для того, щоб зрозуміти як влаштований космос та що таке космічні кораблі.


Влада США підписала з прибульцями контракт, вони проводять тут експерименти, оскільки як і ми, хочуть осягнути справжню природу всесвіту, вони хочуть, щоб ми їм у цьому допомагали».

Генерал Ешед також розповів про існування бази на Марсі, де окрім іншопланетян також перебувають американські астронавти.

Вони про все знають, але мовчать?

Науковець та колишній військовий не переймається за свою репутацію:

«Мені нічого втрачати, я вже отримав свої вчені ступені та нагороди, я завоював хорошу репутацію у світових університетах.


Взагалі, ставлення до цієї теми змінюється, ще 5 років тому, за те що я говорю, мене відправили б на лікування».

Хаїм Ешед має ступінь бакалавра з електронної інженерії від Ізраїльського інституту технологій та докторський ступінь з аерокосмічної інженерії.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень