Колектори «штурмували» відомого у Рівному поліцейського. Історія завершилась несподівано (ФОТО/ВІДЕО)

Історія пов'язана з агенцією «Фактор»

Фото ілюстративне

Правоохоронець Антон Крук, колишній речник обласного управління Нацполіції, торік отримував кілька дзвінків від колекторів. Каже, має докази того, що не брав кредитів і не був поручителем.

Антон Крук. Фото з його Фейсбук сторінки.

Втім, колектори не здавались і згодом почали дзвонити частіше. Історію Антон Крук опублікував у Фейсбуці (подаємо його текст без змін):

- Торік та на початку 2021 року до мене та третіх осіб, від колекторів (зокрема КА «Фактор») надходили дзвінки з вимогою сплатити борг, який я нібито взяв у мікрофінансовій компанії. Історія знайома багатьом людям, які ставали жертвами таких вимагачів.Останнім часом такі компанії почували себе досить безкарно. Власне, я особливо не звертав увагу на декілька дзвінків, які мені надходили від подібних діячів.

 

Але приблизно з жовтня 2020 по лютий 2021 дзвінки стали постійними і не лише мені. На початку року я розпочав фіксувати протиправну діяльність колекторів. Також отримав довідку від фінансової компанії про відсутність до мене фінансових претензій.

Скрін опублікував Антон Крук

Але попри це, кілька телефонних розмов та офіційних звернень, до мене та третіх осіб продовжували надходити дзвінки колекторів, які вимагали сплати боргу, якого не існує. Власне тоді я вирішив діяти по-іншому, застосовуючи передбачені Законом механізми для захисту своїх прав.

 

Пишу для того, щоб закликати людей не боятися звертатись до правоохоронних органів, якщо відчуваєте тиск та незаконні дії з боку колекторів.

Антон Крук також опублікував фото та відеоматеріали, аби вказати на те, як працює поліція із колекторами.

Нагадаємо, нещодавно про вимагання від колекторів повідомляла дубенська журналістка. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень