Кока-колу й каву не пити: поради рівненського лікаря з адаптації до літнього часу

Годинник на літній час в Україні переводять цієї неділі, 25 березня

Завідувач терапевтичного відділення центральної міської лікарні Рівного Зінаїда Варварук, каже, що людям, залежним від сну, тобто тим, яким важко зранку вставати, та дітям потрібно було розпочати підготовку до переведення часу за два-три тижні. Тобто лягати спати на півгодини раніше і вставати на стільки ж раніше. То тоді ці півгодини будуть легше переноситися.

А тим, хто не готувався, доведеться після переведення часу просто вимикати все вдома і на годину раніше лягати спати всією сім’єю. А якщо не спиться - просто лежати. Окрім цього, у другій половині дня, каже медик, не треба приймати ніяких стимуляторів.

Говорить Зінаїда Варварук:

У другій половині дня не приймати ніяких стимуляторів. Бо є люди, які п’ють чай, каву у другій половині дня. То вже цього не робити, щоб процес засипання не був порушеним. І не приймати газовані напої, в яких є кофеїн. Це пепсі- та кока-кола. Вони мають збуджуючу дію.

За словами Зінаїди Варварук, також, щоб легше засинати ввечері після переведення стрілок годинника, необхідно цілком відмовитися від вживання енергетиків після 15 години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень