Катастрофічні цифри – більшість українців вважає, що шкільна освіта під час карантину «провалилася» (ОПИТУВАННЯ)

Такої думки дотримується три чверті опитаних

Напередодні презентували результати соціологічного дослідження «Освіта в Україні: як українські школи пережили перші хвилі карантину». Опитування провів Український інститут майбутнього в партнерстві з «Нью Імідж Маркетинг Груп». За його результатами:

 72% опитаних вважають, що перехід на дистанційну освіту відчутно або частково знизило якість шкільної освіти, - сказав виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко.

На думку фахівця, це катастрофічна цифра, яка свідчить, що школи не змогли переформатуватися у період карантину. При цьому особливо погано те, що йдеться не про початок впровадження карантину у березні/квітні 2020 року, а загалом за рік дії карантинних обмежень.

Лише 9% респондентів вважають, що в якості освіти нічого не змінилося, а 9% оптимістично переконані, що ситуація покращилася.

На думку Вадима Денисенка, якщо не вживати якихось заходів щодо покращення ситуації вже зараз, то найбільш болісно її наслідки на собі відчують ті, хто навчається в останньому та передостанньому класах школи й готуються до вступу.  

Онлайн-дослідження проведено Українським інститутом майбутнього в партнерстві з «Нью Імідж Маркетінг Груп» із 25 лютого до 4 березня 2021 року. В опитуванні взяли участь 1 353 респондентів. Статистична похибка складає 3,5%.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень