Із зашморгами на шиях: у Чорнобильській зоні невідомі жорстоко вбивають коней Пржевальського (ФОТО 12+)

Фото шокують

Фото зі сторінки Чорнобильського заповідника

Дикі коні Пржевальського, які мешкають у зоні відчуження, потрапили у жорстокі пастки, які невідомі встановили на великих копитних тварин.

Днями працівники Чорнобильського заповідника отримали анонімне повідомлення про кричущий факт загибелі коней Пржевальського з зашморгами на шиях біля села Корогод.

Фото зі сторінки Чорнобильського заповідника

Науковці відразу виїхали на місце можливого злочину. Там вони побачили, що в петлі з металевого троса потрапило спочатку лоша віком до одного року, а потім доросла тварина (можливо, кобила). Тварини намагались звільнитись з пасток, однак загинули. А трупи тварин об'їли вовки та круки, йдеться на сторінці Чорнобильського заповідника.

Фото зі сторінки Чорнобильського заповідника

Зібрані матеріали разом із заявою працівники заповідника передали до правоохоронних органів, аби ті розшукали зловмисників. 

Однак є інформація, що на території зони відчуження встановлена не одна така пастка. Їх потрібно розшукати й знищити. А заодно й сотні інших небезпечних предметів, що можуть становити серйозну загрозу для мешканців заповідника.

 

Каналізаційні колодязі, залишки натягнутих дротів, особливо колючих, проржавілі металеві труби та т.д. – це все необхідно збирати, утилізувати, розчищати чи засипати, повідомляють працівники заповідника у Facebook.

[media=208292][media=208294]

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень