Із 2300 ув'язнених в США коронавірус був виявлений у 2028: 96% – без симптомів (ФОТО)

Як так?

Тести на коронавірус зробили ув’язненим 4-ох в'язниць США: в Арканзасі, Північній Кароліні, Огайо та Вірджинії.

 Загалом дослідили 2300 в’язнів, інфекцію виявили у – 2028-ми.


Водночас 96% із тих, в кого виявили коронавірус, не мали жодних симптомів хвороби.

Про це свідчать результати дослідження, доступ до яких отримали журналісти Reuters, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на «Голос Америки».

Аннетт Чемберс-Сміт, директорка Департаменту реабілітації та корекції штату Огайо, розповіла, що перше масове тестування в'язнів було проведено у виправній установі в місті Маріон, де утримують 2 500 людей.

Із протестованих 2 300 осіб коронавірус було виявлено у більшості – 2 028, причому 95% із них не мали жодних симптомів захворювання.

На думку доктора Леани Вен, ад'юнкт-професора медицини катастроф в Університеті Джорджа Вашингтона, це свідчить про те, що в США не враховано серйозну кількість випадків:

«Кількість випадків [інфікування], ймовірно, набагато вища, ніж нам відомо наразі через відсутність тестування і спостереження», - говорить доктор Вен.

За словами дослідників, із часом симптоми захворювання можуть проявитися і в частини так званих безсимптомних пацієнтів, чиї результати тестування виявилися позитивними.

Масові перевірки було також проведено в Теннессі та Мічигані. В обох штатах влада заявила, що в більшості виявлених випадків зараження коронавірусом симптоми у в'язнів не виявлялися.

Журналісти Reuters опитали керівництво всіх тюремних систем у кожному з американських штатів. 30 із 50 штатів відповіли на запит агентства, і більшість повідомили про те, що зараз тестують лише ув'язнених, у яких проявилися симптоми, що дозволяє припустити, що кількість заражених людей у тюрмах значно недооцінена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень