Збір коштів на костюми захисту для медиків оголосила ініціатива «Стоп коронавірус Рівне»

У Вайбері

Керівник благодійної організації «Серце дітям України» Марина Кузмічова, яка є одним з ініціаторів створення групи «Стоп коронавірус Рівне» у вайбері, розповіла:

Наша група шукає засоби захисту для медиків і тримає зв’язок з лікарнями Рівненщини. Прохань від медиків надходить дуже багато. Адже до першої хвилі хворих з коронавірусом не готовий ніхто. І держбюджет не може всі потреби задовольнити.

 

У нашій групі налічується вже 4700 членів. Вони допомагають всім, чим можуть. Лише за тиждень ми змогли зібрати 400 тисяч гривень і закупили рукавички, респіратори, деззасоби. Всі це передали медикам інфекційного та реанімаційного відділень міської лікарні Рівного, реанімацінйого відділення дитячої обласної лікарні, Сарненської районної лікарні, швидкої допомоги області.

 

Зараз ми збираємо кошти на костюми захисту для медиків. Хочемо придбати їх 400. Адже на день лише одному відділенню треба десь 50 таких костюмів. Бо їх необхідно міняти кожні 4 години. На це потрібно 200 тисяч гривень.

За словами Марини Кузмічової, про всі витрати коштів, окрім Вайберу, вони звітують у Фейсбуці на сторінці благодійної організації «Серце дітям України».

Долучитися до групи можна тут. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень