І нащо було далеко їхати: губернатор Рівненщини хоче заманювати туристів по-іноземному

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко побував у містечку Гіжисько у Польщі, де ознайомився з роботою Центру туристичної промоції та інформації цього міста

Олексій Муляренко у Центрі туристичної промоції та інформації Гіжиська

Олексія Муляренка настільки цей Центр вразив, що він написав у соцмережі Фейсбук:

Центр уже працює близько дванадцяти років, і як результат лише за цей рік це маленьке містечко відвідало більше 100 тисяч туристів. Суть роботи цього центру полягає в рекламуванні туристичних переваг містечка, залученні туристів та їхнього супроводу туристичними обєктами міста. Починаючи від порад, що відвідати, і закінчуючи - де пообідати, чи оселитися.

Олексій Муляренко, оскільки розвиток туризму в області назвав одним зі своїх пріорітетів в роботі, висловив сподівання на те, що аналогічний центр можна створити і в нас. Лишень, на його думку, важливо підібрати молодих, креативних людей, які б змогли забезпечити цікаві та нестандартні заходи для промоції рівненських туристичних об'єктів.

Між тим, щоб побачити таке "диво" як цей Центр, зовсім не обов'язково потрібно було їхати за кордон. Достатньо було завітати до столиці Західної України - Львова. Адже Центр розвитку туризму як комунальне підприємство міськради Львова тут успішно діє вже вісім років.Центр розвитку туризму має три центри туристичної інформації: у центрі міста, в аеропорту, на залізничному вокзалі. У них багатомовні консультанти безкоштовно надають усю необхідну інформацію про місто, транспортне сполучення по ньому та Україні, роздають безкоштовно карти Львова, буклети з самостійними екскурсіями, заходами, які заплановані у місті, дають поради щодо харчування та проживання у місті.

Має цей Центр розвитку туризму і власну сторінку на сайті міськради Львова, де розміщена інформація чотирма мовами: українською, російською, англійською, німецькою. Тут турист може знайти інформацію про місто, дізнатися, які цікаві заходи у ньому будуть проводитися, ознайомитися з тим, які екскурсії можна відвідати тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень