Хворим на COVID-19 не з Рівного обмежили кількість місць у міській лікарні

Аби вистачило своїм

У Рівному обмежили кількість місць для пацієнтів з коронавірусом.

Йдеться про мешканців області, яких привозять лікуватися у Рівненську міську лікарню. Сьогодні на сесії Рівнеради депутати ухвалили рішення, що з 240 місць у лікарні на Мірющенка лише 95 будуть призначені для містян та іногородніх.

Решту 155 розгортатимуть виключно для рівнян.

Таке рішення ухвалили, аби якнайдовше не припиняти роботу хірургічного корпусу, який перепрофільовуватимуть у разі збільшення хворих на СOVID-19, говорить міський голова Володимир Хомко.

Мені б не хотілося б знову зупиняти хірургічний корпус. Відмовляти людям в операціях, аби приймати людей з-за меж міста.

 

Тому, ми звернулися до області – шукайте резерви, куди возити людей, а ми своїх будемо лікувати. Якщо у нас буде місце – приймаємо. Але хірургічний корпус ми виведемо лише тоді, коли рівнян у нас стане більше, ніж 100 хворих.

Володимир Хомко коментує підсумки сесії під час перерви. Стоп-кадр із трансляції "7 днів".

Міська влада також звернеться до Рівненської ОДА, аби там шукали резервні лікарні для хворих на коронавірус. Одна з таких уже працює в Здолбунові.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень