Хворих на СOVID-19 рівнян госпіталізують у районні медзаклади, однак там є обмеження

Лікарні можуть прийняти по 6 пацієнтів

Хворих на коронавірус мешканців Рівного, які потребують госпіталізації, не транспортують до міської лікарні Рівного.

Їх везуть до Здолбунівської, Клеванської районних лікарень, в резерві також є ліжкомісця в Острозькій ЦРЛ. Втім, кожна з лікарень може прийняти лише по 6 інфікованих коронавірусом мешканців Рівного, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Так, станом на вечір середи 6 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19 госпіталізували до Здолбунівської ЦРЛ, ще – 4 у Клеванську ЦРЛ.

 

А деякі люди з підозрою або ж підтвердженим діагнозом COVID-19, щоб потрапити до Рівненської ЦМЛ, їдуть в лікарню власним транспортом або ж на таксі, наражаючи інших на небезпеку.

Медики ж нагадують, якщо ви відчули перші симптоми коронавірусної хвороби – зверніться до свого сімейного лікаря телефоном за консультацією. Не ігноруйте погане самопочуття. Не займайтеся самолікуванням. Чимало людей не беруть до уваги симптоми коронавірусу і викликають швидку вже тоді, коли не можуть самостійно дихати. Так, вони зменшують собі шанси на швидке одужання.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень