«Хотів надягти презерватив на інтимне місце і зґвалтувати», - зізнання викрадача із автозаправки 4-річної дівчинки (ФОТО/ВІДЕО)

29-річного чоловіка затримали у полі біля Міжнародного аеропорту «Бориспіль»

Дівчинка, яку розшукували

Вчора ввечері невідомий у місті Бориспіль на вулиці Лютнева, 1, з території АЗС «ОККО», на автомобілі KIA (AI1301CO) викрав дівчинку 2015 року народження.

У цей час батько дитини був у своїй машині поруч, а мати стояла на касі.

Так,  на автозаправній станції у місті Бориспіль невідомий чоловік, скориставшись тим, що мати відволіклась від доньки, розраховуючись за паливо, викрав дівчинку, посадив її в автівку і зник у невідомому напрямку.

За дві години правоохоронці знайшли викрадача у полі поблизу аеропорту.  Дівчинку врятували і неушкодженою передали батькам.

 Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області, зловмисник зізнався поліцейським, що викрав дитину зі злочинними намірами.

Як зазначається на сайті KyivOperativ, особа, яка викрала дівчинку

На відео, оприлюдненому поліцією, він зізнався, що хотів зґвалтувати дівчинку.

Я хотів надягти собі презерватив на інтимне місце, хотів її (дівчинку. - ред.) зґвалтувати. Я не пам'ятаю, там було щось чи ні. Після цього працівники поліції затримали мене.

Слідчі Бориспільського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили 29-річному чоловіку про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) та за  ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку - позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. 

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень