Хлопець, який воював під Горлівкою та Авдіївкою, дякує персоналу Рівненського госпіталю (ФОТО/ВІДЕО)

Медзаклад розташований у Клевані

Євгену 28 років, він з Миколаєва. Про нього повідомила прес-секретар Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації Алла Сищук на сторінці у Фейсбук.
У воїна пошкоджений хребет. Хлопець воював в АТО, однак травму отримав у мирному житті. Невдало пірнув. Трагедія сталася два роки тому і упродовж цього часу - боротьба за можливість ходити по землі своїми ногами.
 
Те, що хлопець може сидіти – спільна заслуга лікарів та медичних сестер.

Військового дуже підтримує персонал медзакладу. Зокрема, старша медична сестра Оксана Саць. 

Чи вийду звідси сам ? – перепитує хлопець. – Вийдеш, Женьок, вийдеш, заспокоює старша медсестра. 

Оксана Саць вже 28 років працює в госпіталі. Інколи хочеться все кинути та піти геть, зізнається медсестра.

Нелегко морально та фізично. Кожного бійця шкода. Хочеться аби рани загоїлись та у родині хлопців все складалося якнайліпше. 

Терпіння, милосердя, доброта та співчуття. Ці риси повинні бути притаманні кожному, хто тут працює, переконана пані Оксана. Інакше просто не мислимо займатися з пацієнтами по чотири години фізичними вправами щодня, годувати, доглядати, розмовляти та підбадьорювати. 
І як результат, бійці, котрі заїжджали в Центр на візочках, виходять на власних двох. І таких випадків чимало. Тоді хочеться працювати ще дужче, посміхається Оксана Дмитрівна.

До слова, сьогодні, 12 травня, відзначають Міжнародний день медичної сестри. Редакція Радіо Трек вітає усіх медичних працівників зі святом:

Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються постійною любов’ю та повагою. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень