Гранітного, який сидить у СІЗО вже третій рік, можуть випустити з-під варти (ФОТО)

Під заставу

Скрін з відео "Інформаційний потік Рівне"

Напередодні тривалого серпневого вікенду у Рівненському міському суді відбулося засідання у справі Ярослава Гранітного, якого підозрюють в посяганні на територіальну цілісність України.

Як повідомляє «Інформаційний потік Рівне», адвокат у суді вимагав пом’якшити запобіжний захід. Адже щоразу суд ухвалює рішення про продовження терміну тримання під вартою на 60 діб.

Прокурор Рівненської обласної прокуратури Павло Демчук наполягав, що запобіжний захід потрібно залишити без змін, щоб не допустити втечі Гранітного за кордон. Проте адвокат заперечує такий можливості, адже у Гранітного вилучили паспорт.

Цього разу суд виніс інше рішення. Ярослава Гранітного може бути звільнено з-під ув’язнення у СІЗО під заставу у розмірі 300 неоподаткованих прожиткових мінімумів, що складає 580 280 грн.

Скрін з відео "Інформаційний потік Рівне"

Як повідомляє «Інформаційний потік Рівне», за роки перебування у СІЗО Ярослав Гранітний став студентом, нині навчається на другому курсі історико-археологічного факультету в РДГУ. У 2018 році здав незалежне оцінювання та вступив на навчання.

Разом зі справою Гранітного, суд розглядав справу й утримуваного у СІЗО Юрія Клейноса, який також був учасником пікету щодо легалізації видобутку бурштину, а на сьогодні його обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність України. Юрія Клейноса також можуть випустити з під варти під заставу у 580 тисяч гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень