Готовий порізати вени: українському політв'язню не віддають посилку з життєво важливими ліками вже місяць

Йому необхідно приймати медикаменти щодня, адже в нього хворі нирки

Проукраїнський активіст з Криму Олег Приходько, якого утримують в російському СІЗО, заявив, що поріже собі вени, якщо йому не віддадуть ліки. Їх майже місяць тому передала для нього сім'я.

Про це він заявив на засіданні в Південному окружному військовому суді Ростова-на-Дону, яке перенесли на 1 жовтня, пише «Кримська солідарність» на сторінці у Facebook.

Я вимагаю дати належні мені речі! Всі мої скарги підуть до Європейського суду через моїх адвокатів! Якщо протягом тижня мені не дадуть ліки, я вени переріжу, обіцяю, - заявив Приходько.

Крім того, Приходько скаржиться на погіршення умов утримання.

Його перевели в маленьку камеру і, як вважає підсудний, поселили разом зі «стукачем», - повідомляє Кримська солідарність.

За словами його адвоката, таким чином на Приходька тиснуть через його неодноразові скарги на відсутність медикаментів, які йому необхідно приймати щодня, бо має хворі нирки.

Нагадаємо, що Олега Приходька затримали 10 жовтня 2019 року. Російська ФСБ звинуватила його в підготовці до терористичного акту і незаконному виготовленні вибухових речовин. Утримувався в спецблоці СІЗО Сімферополя.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень