Горів ліфт, горіла машина: де були пожежі на Рівненщині за добу, що минула

І вчора вдень, і сьогодні вночі

Вже сьогодні о першій ночі в селі Рогізне, що на Демидівщині палала господарча будівля. За півтори години до того, о 23:26 рятувальники області отримали повідомлення, що у селі Ставки, Рівненського району горить в одному з приватних господарств горіла неекспуатуюча господарська будівля.

А вже у Рівному 31-го березня о пів на третю дня всередині ліфта в будинку на вулиці Київська 18, загорілося внутрішнє оздоблення.

Найперша в списку та за хронологією пожежа, яка вказана в довідці за добу ДСНС у Рівненській області сталася в селі Собіщиці, Володимирецького району.

В одному з приватних господарств на вулиці Леоніда Коляди, 14 вогонь знищив легковик «Mersedes-Benz», а також пошкодив господарчу будівлю. Про займання повідомили о 14:18.

Причини та збитки, завдані всіма пожежами, наразі встановлюють експерти. Потерпілих немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень