Горе-сімейка «бурштинового прокурора»: батьку Боровика хочуть посилити покарання за збиту жінку

Прокуратура Волині

Волинська прокуратура оскаржує вирок Луцького міськрайонного суду щодо справи батька рівненського екс-заступника прокурора Андрія Боровика . Про це повідомляє сайт "Волинські новини" з посиланням на прокуратуру Волинської області:

Нагадаємо, що в січні ввечері у селі Княгининок, Луцького району, він на автомобілі «Subaru Tribeca» збив насмерть 35-річну жінку, яка йшла узбіччям траси. У цей час вона тримала за руку свого малолітнього сина. Від отриманих травм мати померла на місці. Водій спробував утекти, але його вдалося затримати.

ДТП скоїв ківерцівський бізнесмен Володимир Боровик, який є батьком затриманого "бурштинового" заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика. Додамо, що Боровика-старшого затримують п’яним за кермом не вперше.

Горе-водій щиро розкаявся у скоєному, тож суд визнав його винним у порушенні ПДР, що спричинило смерть людини та призначив йому 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки та встановленням 3-річного іспитового терміну.

Оскаржуючи вирок, прокурори наполягатимуть на максимальній мірі покарання (8 років за ґратами ч2. ст. 286 ККУ – ред.) для винуватця ДТП.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень