Голові Рівненської ОДА та його заступниці подарували стрибок-тандем з висоти 3 тисячі метрів (ФОТО)

Обласна рада ще чекає на презент

У переддень Всесвітнього дня туризму у Рівненській облдержадміністрації відбулися урочистості.

Грамотами рівненської облдержадміністрації, обласної ради та облуправління культури і туризму відзначили причетних до розвитку цієї галузі на Рівненщині.

Найбільше згадували учасників та організаторів проекту «Медове коло».

Між тим, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко у своїй промові запевнив, що туризм – один із пріоритетних напрямків Рівненщини.

Успіхи нашої області у цьому, з його слів, доводить і те, що всеукраїнська рада туризму яка запланована на середу, 27 вересня, пройде саме у Рівному.

Крім того, за словами очільника області, цього року вперше туристичний проект Рівненщини фінансується з державного бюджету, говорить Олексій Муляренко:

- Дуже символічним є те, що вперше за багато років з державного Фонду регіонального розвитку реалізується саме туристичний проект цього року. Це одне із знакових візиткових місць нашої області – Тунель кохання. Треба згадати і про Тараканівський форт, який вже закінчує збір документів і найближчим часом стане власністю територіальної громади Рівненщини і ми зможемо почати його впорядковування.

Відзнаку отримав директор єдиного в Україні музею лісу - Петро Івашинюта.

А також начальник рівненського авіаційно-спортивного клубу ТСОУ Олексій Кособуцький.

Останній подарував голові ОДА та його заступниці Світлані Богатирчук-Кривко стрибок-тандем з висоти 3 тисячі метрів. Кожному.

Оскільки грамоту Кособуцький отримав від обласної ради, то заступник голови Олексій Бучинський зазначив, що рада теж чекає на подарунок.

Сьогодні грамоти отримали: 

- голова Правління садового товариства «Західний» Микола Гапончук - за активний розвиток туризму, відкриття «Стежки кохання» та велопарку «Ремельський».

- керівник першого на Рівненщині інформаційно-туристичного офісу, який з’явився в Острозі, Олеся Гощук

- начальник відділу культури і туризму Острозької міської ради Ольга Лозюк

- голова Бугринської ОТГ Сергій Пилипчук

- голова Шпанівської сільради Микола Столярчук

- начальник відділу культури і туризму Дубенської райджержадмінітрації Тамара Перковська. Вона принагідно запросила усіх присутніх на відкриття туристичного центру у Дубно- 3 жовтня.

- велоактивістка, член громадської організації «Спілка велосипедистів Рівного» Ольга Постнікова - за організацію та проведення веломарафонів «Поліська січ» та «Велика пригода у Дермансько-Острозькому національному природному парку», проекту «Медове коло».

Крім того, відзначили грамотами управління культури і туризму ОДА трьох переможців фотоконкурсу.

Краще мотиваційне фото – головний спеціаліст-консультант департаменту екології і природних ресурсів ОДА Алла Зражевська. 

Наймальовничіше фото – касир Смизької сільради Дубенського району Людмила Голуб.

Краще панорамне фото  - велоактивіст, член ГО «Спілка велосипедистів Рівного» Юрій Ойцюсь.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень