«Гарна сім'я, ми шоковані»: на Дубровиччині розповіли про жінку, яка живцем заморозила немовля (ФОТО/ВІДЕО)

Моторошні деталі

34-річна Альона працювала в магазині села Лютинськ Вараського району (колишній Дубровицький район). У день пологів теж була на роботі. Що скоро має народити — тримала у таємниці.

Усі 7 місяців ніхто не здогадувався, що вона при надії. У будинку мешкала не сама — з 10-річним сином і співмешканцем.

На облік вагітною не стала, а народила потайки вночі. Коли почалася кровотеча, попросила співмешканця відвезти до лікарні.

Вона не пояснювала нічого, була в тяжкому стані — «реанімаційною» пацієнткою. Почали проводити реанімацію та почали з'ясовувати, де немовля, — розповів завідувач пологового відділення Дубровицької районної лікарні Юрій Шевело.

Альона втратила майже половину крові. Коли відкачали — лікарям зізналася — немовля народилося мертвим. Де тіло дитини — сказала лише слідчим, які поїхали обшукувати оселю.

Тіло немовляти було замотане в рушник, поміщене до пакета, а знайшли його в морозильній камері в холодильнику. Розтин показав, що воно померло від переохолодження, — зазначив заступник начальника слідчого відділення поліції №1 (м. Дубровиця) Сарненського районного відділу поліції Вадим Пінчук.

Вчинком породіллі у селі шоковані. Альона була повненькою, тож ніхто не помічав, що вона при надії. Про родину відгукуються добре.  

Дитинку виховує, вона мама одиначка. Вже 10 років дитині. Всі жителі шоковані, бо це не те, що неблагополучна сім’я, як буває. Гарна сім’я, — каже сусідка Лілія Ласкевич.

Вона не пила, він не пив. Ми здивовані, бо ж дуже хороші люди, — додає сусідка Ольга Хомич (на ФОТО).

Розтин немовляти встановив — дівчинка народилася передчасно, але живою. А померла від переохолодження, кажуть слідчі. Вони призначили ще психіатричну експертизу — Альона вже прийшла до тями в лікарні, але нічого не пояснює. За вбивство власної дитини їй загрожує до 5 років тюрми. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень