Фонтан чи сцена: що рівнянам ближче до душі? У місті обиратимуть, як реконструювати площу на майдані Короленка

Усе визначить голосування

У Рівному стартує своєрідне голосування за кращий варіант оздоблення площі перед обласною бібліотекою, повідомляє Суспільне. Міський голова Володимир Хомко запропонував працівникам бібліотеки організувати  опитування містян.

Зокрема розглядають два варіанти можливої реконструкції: облаштування «сухого фонтану» або створення невеликої сцени. 

Впродовж двох тижнів голоси збиратимуть на першому поверсі бібліотеки, що на вул. Короленка або безпосередньо у парку молоді на Лебединці.


[media=194013]

Голосування буде на першому обласної бібліотеки і на Лебединці, де стоятимуть працівники закладу в години, коли рівнян там найбільше. Будемо там розташовуватися з нашими анкетами і запрошувати визначитися з тим, як змінити територію перед бібліотекою. Опитування триватиме два тижні, за необхідності його продовжать,- розповіла заступниця директора обласної наукової бібліотеки Олександра Промська

Вартість майбутньої реконструкції наразі невідома. У місці голосування можна ознайомитися з ескізними пропозиціями подальших змін поблизу бібліотеки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень