Микола Карпюк разом із дітьми висадив дерева у пам'ять про загиблих на Майдані (ФОТО)

У Костопільському районі

Кілька сотень дубів і ялин висадили напередодні на території Костопільського лісництва.

До заходу за участю 7-класників-вихованців новоствореного учнівського лісництва приєднався Микола Карпюк - ексв'язень Росії та лідер УНА-УНСО.

Вихованці цього навчального закладу не вперше допомагають лісівникам: разом виїздили на посадку лісу навесні, працювали на базисному розсаднику, озеленювали територію навчального закладу, йдеться на сторінці Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Це вже друге учнівське лісництво, яке працюватиме на базі Костопільського лісгоспу.

 

Уперше в офіційному статусі вихованці учнівського лісництва взялися допомагати лісівникам з посадкою лісових культур і засадили експериментальну ділянку сіянцями дуба звичайного та ялини європейської.

Дуб звичайний садили із закритою кореневою системою, тож сіянці не мають обрізаного коріння, що гарантує майже стовідсоткову їх приживлюваність.

Оскільки ґрунт ще не замерз, а невеличкий сніг дає додаткову вологу, то лісівники скористалися сприятливими погодними умовами.

Разом зі школярами садив ліс і колишній бранець Кремля, політв’язень Микола Карпюк.

 

Адже ділянку у Костопільському лісництві заклали на честь загиблих Героїв «Небесної сотні» та вшанування подій на Майдані під час Революції Гідності.

До слова, це перший досвід Миколи Карпюка у посадці лісу, він був приємно вражений новими технологіями, які використовують у роботі костопільські лісівники.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень