Експерт заявив, що до кінця тижня в Україні може бути зовсім інший курс долара

Що буде з доларом до кінця року?

На готівковому ринку гривня до кінця цього тижня може перевищити позначку у 28 гривень за долар.

Про це повідомив аналітик компанії «Альпарі» Максим Пархоменко, повідомляють «Факти».

З огляду на зростання курсу долара на світових ринках, гривня може просісти в ціні до позначки 28 грн в найближчий тиждень. На готівковому ринку гривня до кінця цього тижня може перевищити позначку у 28 гривень за долар. Але пройти цей рівень і закріпитися вище буде досить складно, враховуючи макроекономічну ситуацію на українському ринку, – прогнозує Максим Пархоменко.

Нині на курс валют в Україні впливає передвиборча кампанія.

Однак до кінця року курс валют не надто зміниться. Надалі він коливатиметься у межах 27-28 грн/дол., повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Курс в нинішньому році буде стабільним. Він буде коливатися в межах 27-28 грн, так, як зараз і є. Ми не бачимо причин для різкої зміни курсу в одну або в іншу сторону.

 

Нині одна з найстабільніших ситуацій і з золотовалютними резервами, з ліквідністю банків. Ми фактично більш ніж на два мільярди скоротили державний борг з початку року. Тому все у нас з курсом буде в порядку, запевняю вас, – заявив прем'єр-міністр.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень