Дитячий майданчик у Рівненському районі встановили своїми руками. Але за кошти з бюджету

Гроші «вибив» нардеп Юрій Вознюк

Два нових дитячих майданчики встановили в Клеванській ОТГ і Гощі. Гроші на обидві ігрові зони "вибив" з державного бюджету нардеп Юрій Вознюк, який представляє ці населені пункти у Верховній Раді.

Так, майданчик є тепер на території Клеванської школи-інтернату. В Гощі місце для дитячих ігор відкрили на День захисту дітей, говорить голова Гощанської селищради Михайло Панчук:

Встановлювали майданчик на волонтерських засадах працівники селищної ради, комунального підприємства та активні люди, які там проживають поруч. Отримали гроші на майданчик за сприяння нардепа Юрія Вознюка. Дітки бігають, тішаться.

В майбутньому ігровий майданчик планують розширювати. На його теперішнє встановлення з бюджету виділили 120 тисяч гривень, ще 1 200 дали з селищного бюджету.

Голова сільради каже, що в планах розвитку селища  зробити в центрі селища великий ігровий комплекс з велодоріжками та скейтпарком. Зауважимо, що від Рівненського району Юрію Вознюку надіслали більше, ніж 10 звернень. У них йдеться переважно про дитячі садочки та майданчики, яких нині потребують в районі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень