Директора «Укртелекому» оштрафували за незаконний вилов раків: підприємство спростовує цю інформацію (ФОТО)

Правопорушник має сплатити 2075 гривень

Директора державного спеціалізованого підприємства  «Укртелеком» у місті Київ оштрафували за незаконний вилов раків на Чернігівщині.

Про це йдеться у постанові Козелецького районного суду Чернігівської області, передає 1News.

«Визнати винним в скоєнні адміністративного правопорушення за ст. 85 ч. 4 КУпАП і накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 (триста сорок) гривень 00 копійок на користь держави, без конфіскації водолазного спорядження (костюм водолазний, ласти, маска, дихальна трубка, груз пояс, натільній рюкзак для раків) та раків живих загальною вагою 2.1 кг, в кількості 30 шт», – йдеться у повідомленні.

Окрім штрафу, порушник має сплатити 1351 грн завданих природі збитків та 384 грн судового збору.

Як йдеться у постанові, раків директор Укртелекому ловив у водосховищі біля села Лошакова Гута Козелецького району.

Він робив це шляхом підводного полювання уночі й без відповідного дозволу.

 

Так, він спіймав 53 раки (3,7 кг), що на 23 більше, ніж дозволено добовою нормою. Тож на чоловіка склали протокол і конфіскувала 23 раки.

Зазначається, що правопорушник на судове засідання не з’явився.

Зазначимо, що прес-служба «Укртелекому» звернулась до 1News із заявою, в якою зазначає, що вказана особа не має жодного відношення до підприємства.

«Схоже, у тексті сталася помилка. В офіційних даних вказано, що особа, яка притягується до відповідальності – Біленький Василь Володимирович. Згадана особа немає жодного відношення до Публічного акціонерного товариства «Укртелеком». За даними пошукових систем, зокрема Гугл, особа з такими даними, має чи мала відношення до Державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм», – говориться у заяві.

Додамо, що дійсно в судовому реєстрі зазначається, що до відповідальності по цій справі притягається Василь Біленький. Хоча в постанові Козелецького районного суду декілька разів наголошується, що особа працює в «Укртелекомі».

[media=163181] [media=163183]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень