Два типи локдауну й понад 20 тисяч заражень за добу. Що чекає українців: «До кінця тижня...» (ФОТО)

Прогноз насторожує

Українські вчені зробили невтішний прогноз, як розвиватиметься епідемія китайського вірусу в найближчі тижні.

Так, в Україні вже до 11 грудня очікується понад 20 тисяч нових випадків коронавірусу на добу.

До кінця цього тижня добовий приріст перевищить 18 тисяч хворих. Дані опубліковані на сайті Національної академії наук України, передає Politeka.net.

Найбільша кількість інфікованих, згідно з прогнозом співробітників НАН, очікується в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Одеській, Сумській областях та Києві.

Разом з тим 1 грудня стало відомо, що в Міністерстві охорони здоров'я України розглядають два варіанти введення локдауну.

Якщо протягом двох тижнів кількість нових випадків зараження залишиться менш як 20 тисяч на добу, то локдаун введуть з 2 січня.

Локдаун з кінця грудня можуть ввести, якщо протягом двох тижнів показник добової захворюваності буде різко зростати (наприклад від 15 тис. до 20-30 тис.).

Водночас фахівці з МОЗ рекомендуватимуть уряду введення жорстких обмежень на 2021 рік тривалістю не менше 3 тижнів.

Зазначимо, станом на ранок 2 грудня, за минулу добу зафіксовано 13 141 новий випадок китайського вірусу. Зокрема, захворіли 744 дитини та 579 медпрацівників.

Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Києві (1735), Одеській (1147), Київській (975), Запорізькій (947) та Сумській (727) областях.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень