Два дні у Рівному триватиме турнір з футболу пам’яті тренера Юрія Шморгуна

Турнір з футболу пам’яті тренера Юрія Шморгуна стартував сьогодні на стадіоні ДЮСШ «Верес» на вулиці Набережній у Рівному. Матч-відкриття, в якому зустрілися команди «ДЮСШ Верес-2006» та футбольна академія «Стандарт», завершився нульовою нічиєю. Цей турнір відбувається вже увісімнадцяте.

Цьогоріч участь у ньому беруть команди з гравців 2006-го та 2007-го років народження. Дві команди спортшколи «Верес», по одній академії «Стандарт» та клубу «Надія», а також Костопільського та Березнівського спортліцеїв.

– Ці змагання є підготовчими до основного сезону. Дітки 2006-2007-й рік народження, це у нас U-13 можна сказати, готуються до виступів на всеукраїнській арені в офіційних змаганнях, змаганнях чемпіонату області. Фаворитами є ДЮСШ «Верес-2006» та Костопільський спортліцей. Також втрутитися може команда «Верес-2007», яка є призером всеукраїнських змагань на призи Клубу «Шкіряний м’яч», – розповів Суспільному директор дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненщини Олексій Гладков.

Триватимуть змагання два дні. Фінал запланований на завтра на 12-ту годину.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень