«Душив грифом від гітари». Як фітнес-тренер Мамедов убивав відомого музиканта у Києві (ФОТО)

Спливли деталі та імена

[media=208394]

Правоохоронці затримали двох осіб, які підозрюються у вчиненні умисного вбивства 65-річного музиканта Олександра Дерев'янка.

Як вдалося з’ясувати журналістам, злочинці душили Дерев’янка грифом від гітари.

Олександр Дерев’янко

Про це повідомляє «вГолос»

Нападниками були 35-річний фітнес-тренер Денис Мамедов, який напередрдні брав уроки гри на гітарі у музирканта, та його поплічник, 31-річний переселенець з Луганська Юрій Туманський. Відомо, що Дерев’янка душив особисто Мамедов.
 

Після того, як чоловік помер, злочинці обмотали його тіло поліетиленом, щоб згодом не пішов трупний запах, та повезли до гаражного кооперативу в Борисполі. Там вбивці збиралися залити труп бетоном у підвалі, однак не встигли — їх затримали правоохоронці.

Щоб вбити музиканта, злочинець втерся до нього в довіру

Повідомляється, що Мамедов вирішив втертися у довіру до Дерев’янка, щоб мати доступ до його помешкання та можливість здійснити вбивство без зайвих свідків. Відтак злочинець розшукав музиканта і попросив навчити його грати на гітарі. При цьому Мамедов сказав, що вчиться для того, аби в майбутньому зробити романтичне освідчення дівчині.

 

Щоби замести сліди і не дати підстав правоохоронцям розшукувати Дерев’янка, злочинці хотіли зімітувати виїзд музиканта на територію «ЛНР» після того, як заллють бетоном його труп. За їхнім задумом, після такої афери чоловіка вважали би зниклим на окупованій території.

Затримання

Зазначається також, що з квартири жертви вбивці вивезли цінні гітари і документи на дві квартири. Далі злочинці планували підробити дарчі документи і продати помешкання.

Злочинцям загрожує довічне позбавлення волі.

Що було відомо досі

- Музиканта Олександра Дерев’янка востаннє бачили 29 листопада у лікарні №15 Подільського району Києва.


- Чоловік потрапив до медиків п’яним, із розбитою губою й підозрою на черепно-мозкову травму.


- Отримавши необхідну допомогу, Дерев’янко пішов з лікарні. Тоді його телефони перестали відповідати.


- Коли поліція прийшла до помешкання чоловіка, у дверях була записка: «Поїхав у відрядження. Телефонуйте!». Тоді артиста оголосили у розшук.


- 5 грудня злочинців затримали у Києві.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень