«Дружина під час погоні спала. Дитина - найадекватніша», - поліція про погоню у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

Ні чоловік, ні дружина пояснень не надали

Троє травмованих патрульних і два побитих поліцейських автомобілі. Патрульні розповіли деталі погоні, яка сталася напередодні ввечері.

О 22 годині екіпаж поліцейських побачили на Льонокомбінатівській позашляховик «Мерседес», який їхав без світла.

На вимогу патрульних зупинитися, водій почав втікати. Він намагався виїхати з міста, однак його вдалося спинити в Гощанському районі, розповідає заступник начальника Патрульних Рівненщини Андрій Крутень:

З вулиці Данила Галицького він перейшов на Курчатова, Олекси Новака, Рівненську. Далі він виїхав на Київ Чоп і рушив у напрямку Києва. Біля Горбакова йому заблокували дорогу, він розвернувся і рушив по зустрічні назад до Рівного.

 

Водія спинили о 23 на вулиці Басівкутській. Поліцейські кілька разів вистрелили по задньоу правому колесі, лише тоді машина зупинилася.

З’ясувалося, що водій позашляховика – 42 дворічний мешканець Хмельниччини. У машині також перебувала дружина водія та його шестирічна донька.

Ні чоловік, ні дружина причини втечі пояснити не змогли, розповідає начальник прес-служби Нацполіції Рівненщини Антон Крук:

Дружина теж говорила так само, як і він. Вона каже, що не бачила переслідування, що вона спала. Коли я спілкувався з водієм і йогодружиною, то склалося враження, що дитина найадекватніше сприймає ситуацію. Її пояснення були найлогічніші.

Втікача помістили до СІЗО. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в опорі працівникові правоохоронного органу та обрання міри запобіжного заходу.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили пневматичні пістолет та гвинтівку. Закон дозволяє мати таку зброю без реєстрації. Дружина та донька чоловіка перебувають у відділку поліції. За результатами освідування чоловік був тверезий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень