«Досі у реанімації»: відомо про стан школярів, які травмувалися у смертельній ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Невдовзі дітей переведуть у лікарню в Рівному

Стан школярів, які потрапили в ДТП у п'ятницю, 12-го березня, стабілізується і близький до задовільного. Про це повідомив головний лікар Володимирецької ЦРЛ Іван Караїмчук.

Дітей збираються невдовзі перевести у дитячу лікарню в Рівне.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на Суспільне. 

В аварії 16-річний водій легковика загинув. Пасажирів, – це школярі віком 14, 15 та 16 років, – доставили до Володимирецької центральної районної лікарні. Головний лікар Іван Караїмчук у понеділок, 15 березня, назвав стан дітей близьким до задовільного.

Стан тих, що у хірургічному відділенні, вже стабілізувався, більш до задовільного. По тій дитині, що з переломом стегна – вона з травмою живота була прооперована в суботу ввечері. А хлопець, слава Богу, вийшов з задовільного, в принципі, він нормальний, — повідомив Суспільному головний лікар.

Лікар уточнив, що наразі травмовані школярі перебувають там, де й раніше — у реанімації хірургічного відділення. Також медики вирішують, яким буде подальше лікування, в тому числі й чи переведуть дітей до Рівненської обласної дитячої лікарні після стабілізації.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень